Κάθειρξη εκατό ετών για τον πατριό που έπνιξε 3χρονο κορίτσι!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ανατριχίλα προκαλεί ο θάνατος ενός κοριτσιού μόλις τριών χρόνων από τα χέρια του πατριού της, την ώρα που η μητέρα κοιμόταν ήσυχη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ελπίζοντας πως οι δυο τους περνούν ευχάριστα το χρόνο τους.

Ο Χοσέ Νταβίντ Ν. τον Αύγουστο του 2015, όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου στην πόλη Μορέλα, πετά με βίαιο τρόπο το τρίχρονο κορίτσι μέσα στην πισίνα και να το κρατά μέσα στο νερό χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει. Η μικρή «έσβησε» λίγο μετά την απομάκρυνση της από την πισίνα.

Συγκλονίζει η πληροφορία που ακούστηκε στο δικαστήριο ότι παρόλο που ο πατριός γνώριζε πως η μικρή δεν ήταν σε θέση να κολυμπήσει, η είδηση του θανάτου της του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη!

Ο Χοσέ Νταβίντ Ν. δεν είπε λέξη κατά τη διάρκεια της δίκης. Ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή κάθειρξης 40 ετών, κάτι που απέρριψε ο δικαστής όταν είδε το βίντεο με τις φρικιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος. Αποφασίστηκε η κάθειρξη 100 ετών, ως αυστηρότερη ποινή χωρίς κανένα ελαφρυντικό και χωρίς αναστολή.

Δείτε το βίντεο που συγκλονίζει:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Το άρθρο Κάθειρξη εκατό ετών για τον πατριό που έπνιξε 3χρονο κορίτσι! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα