Κατερίνα Ζαρίφη: Με τον σύντροφό της στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής

Με τον σύντροφό της εμφανίστηκε η Κατερίνα Ζαρίφη στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, όπου ήταν καλεσμένη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε στη «Super Κατερίνα» και μάλιστα, συνοδευόταν από τη σχέση της, τον Πάνο. Το γεγονός αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα, με την Κατερίνα Καινούργιου να επισημαίνει: «Είναι εξαιρετικός σεφ». Την ώρα εκείνη, στην εκπομπή παρουσιάστηκαν φωτογραφίες του συντρόφου της Κατερίνας Ζαρίφη, η οποία έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν το περίμενε.

Της είπε μάλιστα,

«Σήμερα μου θύμισες μερικά κοριτσάκια, που όταν βρίσκουμε αγόρι, το

κάνουμε επίδειξη», με την Κατερίνα Ζαρίφη να απαντά: «Άλλοι κάνουν επίδειξη, χωρίς να έχουν αγόρι. Να μην κάνουμε εμείς που έχουμε;».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρώτησε την ηθοποιό πώς είναι στο σπίτι με τον σύντροφό της. «Είμαι x-large σε όλα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει όλη την γκάμα των συναισθημάτων».

«Θα τον παντρευτείς τον σύντροφό σου, παιδί μου;», τη ρώτησε τότε η Κατερίνα Καινούργιου, με την Κατερίνα Ζαρίφη να απαντά: «Δεν έχουμε μιλήσει για αυτό. Καλά που ήρθα σε φίλους. Ζητήστε μου τώρα και τα κιλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Ζαρίφη,katerina zarifi