Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: «Έχω μόνο όμορφα συναισθήματα για εκείνον»

Για το φλερτ που δέχεται, αλλά και τις χυλόπιτες που έχει «φάει» από άνδρες μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου σε δηλώσεις της, το βράδυ της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου. Σε απόσπασμα που παρουσίασε το «MEGA Kαλημέρα», αρχικά τη ρώτησαν για την πρόσφατη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην ίδια και τη Φαίη Σκορδά, για το οποίο και απάντησε: «Ό,τι είχα να πω το είπα και το έχω κλείσει αυτό το κεφάλαιο».

Όσο για το αν δέχεται

φλερτ όταν βγαίνει έξω, η παρουσιάστρια είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι βγαίνω έξω και πέφτουν όλοι τανάσκελα και μου την πέφτει το σύμπαν. Έχω κάνει κι εγώ το πρώτο βήμα και μου έχει βγει σε κακό, έχω φάει επικές χυλόπιτες, δηλαδή από ένα σημείο και μετά, ο άλλος να εξαφανίζεται». Τέλος, για το γεγονός ότι μιλάει στον τηλεοπτικό αέρα για τα προσωπικά της, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Εμένα μ΄ αρέσει οι παρουσιαστές να μιλάνε για τη ζωή τους».

Δείτε το βίντεοΌσα δήλωσε για τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη

“Δόξα τω θεώ η εκπομπή πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής, πάντα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Είναι μια χρονιά η οποία είναι δύσκολη, υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά μου αρέσει να υπάρχουν εκπομπές. Είναι πολύ θλιβερό να μην υπάρχει δουλειά, οπότε τώρα που υπάρχουν εκπομπές είμαι πολύ χαρούμενη”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου. “Αν έρθει κάποιος νέος έρωτας στη ζωή μου, θα σκεφτώ αν θα το μοιραστώ. Έχω φάει τρελό ghosting”, είπε για την προσωπική της ζωή. “Του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι πάντα καλά. Έχω μόνο όμορφα συναισθήματα για εκείνον”, είπε για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Δείτε το βίντεο
Keywords
Τυχαία Θέματα