Κατακρεούργησε ιερόδουλη επειδή δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές του ορέξεις

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η άγρια δολοφονία 34χρονης Βουλγάρας ιερόδουλης στη Θεσσαλονίκη, που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη.

Ως δράστης κατηγορείται ένας 28χρονος, ουκρανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η 34χρονη είχε βρεθεί νεκρή από τον σύζυγό της και έναν φίλο του στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό, από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, το θύμα ήταν ιερόδουλη και ο κατηγορούμενος ως δολοφόνος πελάτης της. Το έγκλημα διαπράχθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 34χρονη, χώρο τον οποίο χρησιμοποιούσε για να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Ο δράστης φαίνεται πως είχε περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις και μετά από διαμάχη για άγνωστο λόγο, ο δράστης της επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο τη σκότωσε.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης, λίγες μέρες μετά τη διάπραξη της δολοφονίας, ανέφερε το συμβάν σε 48χρονο γνωστό του, ελληνικής καταγωγής. Σε βάρος του τελευταίου σχηματίστηκε, επίσης, δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

Το άρθρο Κατακρεούργησε ιερόδουλη επειδή δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές του ορέξεις εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα