«Καταιγιστική» η ΑΕΚ – Διέλυσε με 6-0 τον Πανελευσινιακό και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος (videos)

Η ΑΕΚ επικράτησε με το εμφατικό 6-0 του Πανελευσινιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και εξασφάλισε από σήμερα την πρόκριση για την Φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η «ένωση» μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ με γκολ του Πλατέλλα και ουσιαστικά έδιωξε το άγχος από τα πόδια της.

Το 2-0 έγινε

από τον Γιόχανσον στο 27ο λεπτό, που βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από εκείνο του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό την περασμένη Κυριακή (29/11).

Μόλις δύο λεπτά αργότερα (29′), ο Μπουονανότε έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή και με ένα ωραίο… σλάλομ έφτασε απέναντι από τον Μανιάτη, τον οποίο και πλάσαρε επιτυχημένα για το 3-0.

Το τέταρτο τέρμα για την «ένωση» ήρθε στο 43ο λεπτό, όταν ο Σοϊλέδης από αριστερά δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα άλλαξε ελαφρώς πορεία, καθώς κόντραρε σε έναν αμυνόμενο, και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 4-0.

Στην επανάληψη, για αρκετά λεπτά η ΑΕΚ έριξε τον ρυθμό του αγώνα, δεν δημιούργησε φάσεις και χρειάστηκε να φτάσει στο 78ο λεπτό και μετά από 2-3 κόντρες να γίνει κάτοχος της μπάλας ο Αραβίδης, που με έξυπνο πλασέ νίκησε τον Μανιάτη για το 5-0.

Το τελικό 6-0 έγινε και πάλι από τον Μπουονανότε, με τον Αραβίδη αυτή τη φορά σε ρόλο δημιουργού, καθώς πάσαρε πολύ ωραία στον Αργεντίνο, ο οποίος πλάσαρε από κοντά στο 81ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Πογέτ): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Πλατέλλας (67′ Κρισάντους), Κορδέρο, Γιόχανσον (46′ Φαγέ), Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζεμπούρ

Πανελευσινιακός (Δημόπουλος): Μανιάτης, Ταμπάκης (60′ Νικολάου), Κακαράς, Λίτσος, Τσολακίδης, Μποτωνάκης, Γκεμίσης, Παληγεώργος (52′ Κασνέτσης), Πουρνός, Μπλάνκο, Ναούμ (70′ Γιαννιτσάνης)

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Keywords
Τυχαία Θέματα