Κατ’ ιδίαν συναντήσεις Στραματσόνι με παίκτες στον Παναθηναϊκό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Toυ Σωτήρη Τριανταφύλλου

Η ήττα και κυρίως η κακή εμφάνιση στον αγώνα με την Ξάνθη, ο τρόπος που ήρθε αυτή και κυρίως οι βαθμολογικές συνέπειες έφεραν προβληματισμό στον Παναθηναϊκό και απογοήτευση στους ποδοσφαιριστές. Ο Αντρέα Στραματσόνι βλέποντας το βαρύ κλίμα κι ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων που έρχονται ξεκίνησε επιχείρηση αναστύλωσης του ηθικού.

Ο

Ιταλός τεχνικός είχε κατ΄ιδίαν συναντήσεις με τους παίκτες του προκειμένου να τους αναλύσει τα λάθη τους σε τεχνικό επίπεδο αλλά και τα παράπονα του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν σε έναν τόσο κομβικό αγώνα και μάλιστα εντός έδρας. Ενόψει του αγώνα με την Λιέγη στο Γιουρόπα Λιγκ ο Στραματσόνι θέλει να γυρίσει σελίδα η ομάδα του, να διδαχτεί από τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Ξάνθη και αυτό είπε και στους παίκτες του.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι από δικά μας λάθη. Ισοφαρίσαμε το ματς, αλλά και πάλι δεχθήκαμε γκολ από ένα μεγαλύτερο ομαδικό λάθος. Πρέπει άμεσα να δούμε τι κάναμε λάθος, να το διορθώσουμε και να μην το επαναλάβουμε», τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός που πρόσθεσε: «Δεν θέλω να επηρεαστούμε από αυτή την ήττα. Πιστεύω σε αυτό που κάνουμε, πιστεύω σε εσάς και πιστεύω στην δουλειά μας. Πάμε στην Λιέγη για ένα παιχνίδι-τελικό και μετά στην Βέροια. Να κάνουμε αυτά που πρέπει και να γυρίσουμε σελίδα».

Το άρθρο Κατ’ ιδίαν συναντήσεις Στραματσόνι με παίκτες στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα