Κασιδιάρης: Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, ό, τι και αν κάνουν

Ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης από την Κατερίνη όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια νέων γραφείων του κόμματός αναφέρθηκε στο «καυτό» θέμα που αποκαλύφθηκε με τους ιεράρχες, που στηρίζουν το κόμμα του, επαναλαμβάνοντας την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

«Θέλουμε

στο πλευρό μας τους ιεράρχες που είναι καθαροί. Στις τάξεις της εκκλησίας υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι καθαροί κι αυτό το γνωρίζει όλος ο ελληνικός λαός. Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε κανέναν, έχω μόνο να δώσω μια συμβουλή στους ιεράρχες: Να μην πολιτικολογούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα ξεκαθάρισε ότι θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, όπου κι αν βρίσκεται αναφερόμενος στις εκκρεμότητες που έχει με τη δικαιοσύνη:

«Δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων σε όποια θέση κι αν βρίσκομαι, ό, τι κι αν έχουν κάνει. Δεν μπορούν να μου στερήσουν τα πολιτικά μου δικαιώματα οποιαδήποτε εκτροπή κι αν κάνουν».

Ο υπόδικος βουλευτής υποστήριξε ότι «ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται στη φυλακή γιατί τρομοκράτησε τους Γερμανούς τοκογλύφους». Χαρακτήρισε μάλιστα τις διώξεις σε βάρος των στελεχών του κόμματος «παράνομες», ενώ υποστήριξε πως «η Χρυσή Αυγή βγει εκτός νόμου αυτό θα είναι μια εκτροπή ανάλογη με αυτή του 1967, θα είναι σα να βγαίνουν τα τάνκς στους δρόμους».

Keywords
Τυχαία Θέματα