«Καρφιά» της Κλέλιας Πανταζή στην Κ. Στικούδη

Μετά την χθεσινοβραδινή αποχώρησή της από το Dancing with the stars 4 η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο χορευτικό show, ποιος θέλει να νικήσει, αν θα χόρευε αισθησιακά και για τα επαγγελματικά της σχέδια στην τηλεόραση.

Η Κλέλια αποκάλυψε ότι θέλει να νικήσει ο Ησαίας Ματιάμπα γιατί τον συμπαθεί, έχουν έρθει πιο κοντά και έχει μεγάλη χορευτική εξέλιξη. Όσο για την Κατερίνα Στικούδη: «Μιλάγαμε με την Κατερίνα, αλλά όχι, πολύ γιατί είχε το δικό της team, για τα μαλλιά και τα ρούχα, το ‘’Στικούδη team’’. Ετοιμαζόταν αλλού. Εμείς ήμασταν τα παιδιά της παραγωγής».

Μάλιστα, συνέχισε να «καρφώνει», τονίζοντας ότι: «Δεν θα χόρευα ποτέ όπως η Στικούδη με την Αραβανή. Δεν είναι της δικής μου αισθητικής. Μπορώ να το κάνω αλλά δεν με εκφράζει, δεν θα μπορούσα να αποδώσω».

Στη συνέχεια, μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια λέγοντας: «Θα συνεχίσω με την ρυθμική και τον Σύλλογο μας. Ασχολούμαι με την προπονητική, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια». Ωστόσο, αποκάλυψε ότι θα της άρεσε να κάνει «αθλητική εκπομπή, στην τηλεόραση ή κάτι που να έχει σχέση με δράση, σαν το wipe out» και πρόσθεσε: «Μου αρέσει η τηλεόραση, άλλωστε έχω σπουδάσει ΜΜΕ στο Πάντειο».

Η Κλέλια μίλησε και για την προσωπική της ζωή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει σχέση και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την στεναχωρούν όταν ενοχλούν την οικογένειά της, με αφορμή την πρόσφατη παραδοχή της πως έχει κάνει «sex tape», κάτι που στη συνέχεια μετάνιωσε που το είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα