«Καρφιά» και μπηχτές από τη Ζέτα Μακρυπούλια στη Σάσα Σταμάτη

«Με τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς», λέει μα λαϊκή ρήση και ταιριάζει «γάντι» στις κυρίες Σταμάτη-Μακρυπούλια. Το «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» δεν απαντάται στη δική τους περίπτωση και αυτό επιβεβαιώνει η ίδια η Μακρυπούλια με τα λεγόμενά της. Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «ΟΚ@Night» για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στα σχόλια που έχει κάνει για εκείνη η Σάσα Σταμάτη.

«Οτιδήποτε και να πω, όπως και να περπατήσω, αν θέλει κάποιος να το κάνει θέμα, θα το κάνει. Μπορεί να μασούσα τσίχλα και να έκανα δηλώσεις και να γινόταν θέμα την επόμενη μέρα. Δεν ξέρω πώς δεν πήγαινε και στη Βουλή. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν την δική μου την απάντηση την επόμενη μέρα την πάρουν και την κάνουν θέμα δέκα εκπομπές»,σχολίασε στον παρουσιαστή..

Για τη Σάσα Σταμάτη όμως ήταν πιο λαλίστατη και ανέφερε: «Η Σάσα Σταμάτη εμένα με έχει κράξει 70 χιλιάδες φορές. Και μετά έρχεται στο θέατρο και μου συμπεριφέρεται λες και είμαστε κολλητές. Οπότε καταλαβαίνεις πως ό,τι εκείνο γίνεται για κάποιο λόγο εκείνη την ώρα στην τηλεόραση».

Βέβαια, μετά πήγε να τα μαζέψει και να είπε ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί της και πως «κακώς» την αναφέρει πρόσθεσε: «Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που λένε πράγματα για σένα στην τηλεόραση και όταν σε συναντούν είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Άρα αυτό κάτι εξυπηρετεί, είναι η δουλειά του άλλου και το σέβομαι και το καταλαβαίνω και δεν δίνω άλλη βάση».

Keywords
Τυχαία Θέματα