Καραγκούνης: «Είμαι χαρούμενος για τις συμμετοχές και την νίκη»

Με τη συμμετοχή του στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της εθνικής ομάδας με την Βοσνία, σημείωσε ένα εκπληκτικό επίτευγμα. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος έγινε ο ρέκορντμαν της ομάδας, καθώς συμπλήρωσε 122 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο «Κάρα» δήλωσε χαρούμενος για την σπουδαία επίδοση του αλλά και την πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας στο παιχνίδι με την Σλοβακία, αναφέρθηκε στο γεγονός των 100 συμμετοχών με

το εθνόσημο του Κατσουράνη, ενώ τόνισε πως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα.

«Σήμερα είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Ματώσαμε πραγματικά γι' αυτήν τη νίκη. Οι συμμετοχές μου και το ρεκόρ μου δίνουν διπλή χαρά.

Χαρά για την ομάδα πάνω απ' όλα. Σίγουρα είναι μεγάλο γεγονός ότι ο Κώστας έφτασε τις 100 συμμετοχές. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και για τον ίδιο και για την ομάδα, όπως και ότι είμαστε πρώτοι στον όμιλο με την Βοσνία.

Συνεχίζουμε. Θα πρέπει να ξέρετε ότι όσο υπάρχει μία τόσο μεγάλη χρονική απόσταση ανάμεσα σε αγώνες είναι πολύ σημαντικό το να παίρνεις τέτοιες νίκες. Δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα και συνεχίζουμε απτόητοι».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα