Κανονικά το ματς του ΠΑΟΚ με την Λίμπερετς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εικοσιέναν παίκτες θα πάρει μαζί του ο Βλάνταν Ίβιτς στην Τσεχία για το ματς του δικέφαλου του Βορρά απέναντι στην Σλόβαν του Λίμπερετς.

Η διεξαγωγή του παιχνιδιού ήταν εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς 12 παίκτες της τσεχικής ομάδας υπέφεραν μέχρι πρότινος από ίωση, με την ομάδα να τίθεται από τις αρχές σε καραντίνα, και να μην αγωνίζεται στο προγραμματισμένο κυριακάτικο αγώνα για το τσεχικό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες της Σλόβαν αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις άμεσα, καθώς οι υγειονομικές αρχές του Λίμπερετς

προχώρησαν σε άρση της καραντίνας, ελαχιστοποιώντας έτσι τις πιθανότητες αναβολής του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης(29/9).

Τα συμπτώματα ξεκίνησαν με την επιστροφή της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν, όπου βρισκόταν για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Καραμπάκ, γεγονός που προβληματίζει τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ σχετικά με το ταξίδι της ομάδας εκεί.

Οι παίκτες που θα συμμετέχουν στην αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τσεχία είναι οι εξής: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Χαρίσης, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Το άρθρο Κανονικά το ματς του ΠΑΟΚ με την Λίμπερετς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα