«Κάναμε εκπληκτικό ματς»

Ο γκολκίπερ των Ιταλών Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μετά την επικράτηση της ομάδας του επί των Γερμανών και την πρόκριση στον τελικό του Euro, τόνισε πως η «Σκουάντρα Ατζούρα» πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ενώ στάθηκε και στην δύναμη που έδωσε ο φίλαθλος κόσμος στην ομάδα του.

«Όταν παίρνεις ρίσκα στην ζωή και στο ποδόσφαιρο στο τέλος μπορεί να καταλήξεις να γεμίζεις... πλατείες με κόσμο που να πανηγυρίζει. Όταν αγωνίζεσαι για κάτι τόσο σημαντικό και μοναδικό

ένα γκολ αποβαίνει πολύτιμο.

Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία λεπτά υποφέραμε καθώς οι Γερμανοί και μείωσαν και απείλησαν. Εμείς σε εκείνη την χρονική στιγμή... παίξαμε με την φωτιά. Από εκεί και έπειτα είναι γεγονός πως ήμασταν εξαιρετικοί.

Πήγαμε πολύ καλά. Κάναμε ένα εκπληκτικό ματς και είχαμε την δυνατότητα να νικήσουμε με πιο μεγάλη διαφορά την Γερμανία. Μπορούσαμε να είχαμε περάσει ακόμα πιο εύκολα.

Ήμασταν βέβαια και τυχεροί και στο 0-0 και προς το τέλος του αγώνα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο μας, που με τροφοδότησε με πολύ μεγάλη δύναμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα