Καμμένος: Η ΝΔ έχει επιλέξει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ

Τα δυο μεγάλα κόμματα κατηγόρησε για την «έκπτωση της εθνικής κυριαρχίας» ο ανεξάρτητος βουλευτής και ιδρυτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Καμμένος απέκλεισε προεκλογικές ή μετεκλογικές συνεργασίες με τα δυο μεγάλα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς «η ΝΔ έχει

επιλέξει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και να κάνει έκπτωση στην εθνική κυριαρχία της χώρας. Ουσιαστικά τα μνημόνια -το πρώτο από τα οποία ψήφισε ο ΛΑΟΣ- στήθηκαν για την κατάργηση του εθνικού κράτους».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων διέψευσε και τις φήμες προσχώρησης του Βασίλη Μαρκεζίνη στο κίνημα, το οποίο, όπως υποστήριξε, «είναι ανοικτό στους βουλευτές που δεν ψήφισαν κανένα μνημόνιο, ούτε τους εφαρμοστικούς νόμους».

Ανέφερε, επιπλέον πως βρίσκεται σε επικοινωνία με το Γιάννη Δημαρά και τον Πάνο Κουρουμπλή, γι’ αυτό «είμαστε σε επικοινωνία με όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα, σημείωσε: «Το κόμμα μου πιστεύει στην Ευρώπη των λαών και όχι στην Ευρώπη που καταργεί την κυριαρχία των κρατών».

Τέλος, αναφερόμενος στη χθεσινή κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή για το έλλειμμα του 2009 του προέδρου της ΤτΕ Γιώργου Προβόπουλου, ο κ. Καμένος είπε ότι «ήταν απόλυτα σαφής» και σημείωσε ότι «υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών». «Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου πρέπει να ελεγχθούν ποινικά», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα