«Κακό χαμό» έκαναν στις εκπτώσεις οι Αυστραλοί

Σήμερα οι Αυστραλοί καταναλωτές ξεχύθηκαν στα καταστήματα για να εκμεταλλευτούν την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων, γνωστή σε όλους και ως Boxing Day! Χαρακτηριστικό είναι ότι περίμεναν στην ουρά από το απόγευμα των Χριστουγέννων έως σήμερα το πρωί που άνοιξαν οι πόρτες των πολυκαταστημάτων για να «εισβάλουν» μέσα και να βρουν κάποιο «κελεπούρι» λόγω των εκπτώσεων.

Βάσει

εκτιμήσεων οι καταναλωτές ξόδεψαν συνολικά κοντά στα δύο δισεκατομμύρια δολάρια με αποτέλεσμα οι εισπράξεις να είναι αυξημένες κατά 6% σε σύγκριση με πέρσι.

Σε ορισμένα καταστήματα οι πρώτοι εκατό πελάτες κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια τηλεόραση για μόλις 50 δολάρια (κανονική τιμή άνω των χιλίων δολαρίων) ή ένα άρωμα για μόλις πέντε δολάρια. Και να φανταστεί κανείς πως είχε προηγηθεί το «καταναλωτικό όργιο» των Χριστουγέννων όπου δαπανήθηκαν δισεκατομμύρια δολάρια σε ψώνια.

Το Myer και το David Jones στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ, άνοιξαν τις πόρτες τους στις 5 το πρωί ενώ πολλοί ήταν στην ουρά, να πάρουν θέση, από τις 6.30 το απόγευμα τη μέρα των Χριστουγέννων.

Keywords
Τυχαία Θέματα