Καιρός: εξασθενούν οι ισχυροί άνεμοι

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα την Τρίτη, αλλά και τις δύο επόμενες ημέρες, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή, σταδιακή άνοδο. Τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Το πλέον χαρακτηριστικό του καιρού είναι ότι οι άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν σημαντικά. Ειδικότερα:

Τρίτη

Γενικά αίθριος ο καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο, νωρίς το πρωί, πιθανόν να φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Θερμοκρασία στην Αθήνα: 25-31.

Τετάρτη

Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο. Θερμοκρασία στην Αθήνα: 26-34.

Πέμπτη

Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα. Θερμοκρασία στην Αθήνα: 27-36.

Keywords
Τυχαία Θέματα