«Καίει» τον Α. Τσοχατζόπουλο, η λογίστριά του

«Το μοναδικό μου σφάλμα ήταν ότι συγκάλυψα έναν άνθρωπο. Δεν περίμενα όμως ποτέ ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τον οποίο έβλεπα με δέος και ο Νίκος Ζήγρας κατείχαν παράνομο χρήμα».

Αυτά υποστήριξε η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου δικάζεται ο πρώην υπουργό Άμυνας

του ΠΑΣΟΚ για διακίνηση «μαύρου» πολιτικού χρήματος προερχόμενο, κατά τη Δικαιοσύνη, από μίζες για την υπογραφή εξοπλιστικών προγραμμάτων.

«Εγώ σε κάποια φάση είχα πελάτες μου 11 υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και πολλούς μεγαλοδημοσιογράφους. Τον Ακη Τσοχατζόπουλο τον έβλεπα με δέος», είπε απολογούμενη η λογίστρια και συμνπλήρωσε ότι ο Νίκος Ζήγρας, ήταν εκείνος που της έφερε στο λογιστικό γραφείο της τις «αμαρτωλές» εταιρείες Nobilis Torcaso και Bluebell.

Η κατηγορούμενη είπε ότι ο Νίκος Ζήγρας κατά καιρούς σε συζητήσεις που είχε μαζί της (ήταν και εκείνος πελάτης της), της άφηνε συνεχώς υπονοούμενα ότι το νεοκλασικό της Αρεοπαγίτου άνηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Με αφορμή αυτές τις αναφορές του Νίκου Ζήγρα - είπε η Ευφρ. Λαμπροπούλου «συνέστησα στον Άκη Τσοχατζόπουλο όταν ο εξάδερφός του είχε αρρωστήσει να μεριμνήσει για το ακίνητο της Δεινοκράτους. Όπως είπε επισκέφτηκε τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο υπουργείο του , αν και οι σχέσεις τους ήταν πολύ τυπικές, και του είπε: Δεν κάνεις μια μεταβίβαση της Δεινοκράτους (σσ το ακίνητο αγοράστηκε από την εταιρεία Bluebell και κατέληξε στην Αρετή Τσοχατζοπουλου ) γιατί αν πεθάνει ο Ζήγρας τι θα γίνει με αυτό; Μου είπε να φύγω. Δεν το δεχόταν με τίποτα. Είχα μπροστά μου έναν άνθρωπο που σεβόμουν και τότε ήταν παντοδύναμος. Δεν μπορούσα να επιμείνω άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα