Και ο Εσιέν στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Την προετοιμασία του ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μίκαελ Εσιέν, όπως αναμενόταν, προχώρησε όμως και σε κάποιες εκπλήξεις, καθώς απέκλεισε μεταξύ άλλων και τους Πράνιτς (όπως ξεκαθαρίστηκε από το »τριφύλλι» το καταστατικό της ΕΠΟ σε ότι αφορά διεθνείς και

τους αποκλεισμούς τους είναι ασαφές και δεν ήθελαν να… ρισκάρουν), Κλωναρίδη, Καλτσά. Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς, ο 39χρονος τεχνικός δούλεψε αρκετά στις στημένες φάσεις και δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Εσιέν, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Μπεργκ.

Η ενδεκάδα

Από την στιγμή που ο «Στράμα» δεν έδειξε κάποιες από τις προθέσεις του, μόνο προβλέψεις μπορούν να γίνουν. Στιλ, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης,Μαρινάκης και Νάνο φαντάζουν ως σίγουροι στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή Λαγός, Ζέκα, Νίνης, Αμπέντ έχουν προβάδισμα, με τους Ατζαγκούν και Λουντ να διεκδικούν θέση. Μπεργκ και Καρέλης θα βρίσκονται στην κορυφή του 4-4-2 σε ευθεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα