Καμπάνια του Σχεδίου β’ για τη διακοπή διαφημίσεων που παρέχει η Google σε ιστοσελίδες με ναζιστικό περιεχόμενο

«Να σταματήσει η Google τις εμπορικές σχέσεις με ιστοσελίδες και blogs που υποστηρίζουν τη ναζιστική οργάνωση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής» ζητά το Σχέδιο β’, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Ζητάμε να σταματήσει η Google, τη σύναψη εμπορικών σχέσεων και την οικονομική ενίσχυση που παρέχει μέσω της υπηρεσίας Google

Adsense, σε ιστοσελίδες και blogs τα οποία υποστηρίζουν τη ναζιστική οργάνωση εγκληματιών της Χρυσής Αυγής.

H GoogleAdsense είναι μια υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα σε ιστοσελίδες να τοποθετούν διαφημίσεις στο περιεχόμενό τους, αποκομίζοντας κέρδη. Τέτοιες διαφημίσεις μέσω της Google χρησιμοποιούνται και σε ιστοσελίδες που υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή.

Η ίδια η Google στους όρους χρήσης της υπηρεσίας Adsense, αναφέρει πως απαγορεύεται να τοποθετούνται διαφημίσεις σε ιστοσελίδες και blogs όπου περιέχουν βίαιο περιεχόμενο, κάνουν προπαγάνδα φυλετικής μισαλλοδοξίας, προωθούν παράνομη δραστηριότητα και παραβιάζουν τα νόμιμα δικαιώματα άλλων».

Σύμφωνα με το Σχέδιο β’ η δήλωση αυτή, «έχει εκδοθεί ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά για μια διεθνή καμπάνια ώστε να σταματήσει η Google τις δοσοληψίες με τη Χρυσή Αυγή».

Μπορεί να υπογράψει κανείς πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα :

http://www.sxedio-b.gr/index.php/articles/item/380

Keywords
Τυχαία Θέματα