Ήττα για τον Ολυμπιακό

Η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης κατάφερε να περάσει μέσα από το «Πέτρος Καπαγέρωφ» καθώς νίκησε την αντίστοιχη του Ολυμπιακού με 12-9 και έκανε το 1-0 της σειράς των τελικών.

Ο ΝΟΒ ξεκίνησε καλύτερα καθώς προσπάθησε να επιβληθεί με την εμπειρία του! Μέχρι ένα σημείο τα κατάφερε αλλά δυο καλές επιθέσεις στον παραπάνω σε συνδυασμό με καλή άμυνα έφεραν το 2-2! Σπουδαίο ματς είδαμε από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα. Η ομάδα του Κώστα Δήμου

προσπάθησε να ξεφύγει αλλά οι ερυθρόλευκες είχαν απαντήσεις, αφού εκμεταλλεύονταν την παίκτρια παραπάνω. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 7-7. Στην τέταρτη περίοδο μίλησε η κλάση και η εμπειρία κάποιων παικτριών του ΝΟΒ! Εκεί Ρουμπέση και Γερόλυμου έκαναν τη διαφορά και έτσι έγυρε η πλάστιγκα στο μέρος της Βουλιαγμένης.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 3-2, 2-5


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Μαυρέλου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Βάσω Πλευρίτου, Μπαλωμενάκη, Καλαργυρού, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου, Γιαννοπούλου.


ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Κούβδου, Τσουκαλά 1, Σούρμπη, Μουλάκη, Λιόση 2, Ξενάκη, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου 2, Ντάσιου, Κουτέλη 1, Κοντογιάννη 1, Λάβι, Σελετοπούλου, Πρωτόπαππα.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα