“Ήθελα να σκοτώσω για να δω πως είναι”

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Ήθελα να σκοτώσω κάποιον για να δω πώς είναι», ήταν τα λόγια της 16χρονης δολοφόνου, η οποία σκότωσε και διαμέλισε συμμαθήτριά της, στους αστυνομικούς οι οποίοι έμειναν άναυδοι από την κυνικότητα που έδειξε ένα μικρό παιδί για τη θανάτωση της φίλης της.

Η 16χρονη, που φέρεται να είχε προμελετήσει το έγκλημά της, αναμένεται τώρα να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποια διαταραχή η οποία συνέβαλε στην πραγματοποίηση της αποτρόπαιας πράξης της.

«Είχα αγοράσει τα πάντα από πριν» φέρεται να

είπε στους αστυνομικούς για τα εργαλεία που χρησιμοποίησε.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην πόλη Σασέμπο της δυτικής νομαρχίας Ναγκασάκι. Η δολοφόνος στραγγάλισε τη συμμαθήτριά της το περασμένο Σάββατο και στη συνέχεια έκοψε το χέρι της και το κεφάλι της.

Η αστυνομία ερευνά κάποιες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δυο ώρες μετά το έγκλημα και οι οποίες απεικονίζουν ένα ματωμένο χέρι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο κοπέλες ήταν φίλες και είχαν περάσει αρκετές ώρες μαζί, πριν το έγκλημα, ενώ όπως έγινε γνωστό η 16χρονη δολοφόνος έμενε μόνη της, αφού η μητέρα της πέθανε πέρυσι και ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε.

Το άρθρο “Ήθελα να σκοτώσω για να δω πως είναι” εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα