Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή μέσα σε δικαστήριο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μπουνιές και σπρωξίματα έπεσαν σήμερα στην αίθουσα το Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου στο περιθώριο της δίκης για την υπόθεση του βιασμού μιας 28χρονης με κατηγορούμενους δύο νεαρούς.

Ειδικότερα, ο λόγος για την υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί τον Ιούλιο του 2013 όταν η εν λόγω κοπέλα είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού των δύο νεαρών – σήμερα κάθονται στο εδώλιο- κοντά σε στάση λεωφορείου σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος,κι ενώ περίμενε το λεωφορείο

προκειμένου να πάει στη δουλειά της.

Η ένταση πυροδοτήθηκε όταν η πλευρά της υπεράσπισης των δύο νεαρών ζήτησε αναβολή της δίκης για λόγους ασθενείας ενός εκ των συνηγόρων. Το δικαστήριο διέκοψε για μια ώρα προκειμένου να προσκομιστεί το απαραίτητο έγγραφο.

Το κλίμα όμως στην αίθουσα παρέμενε τεταμένο με αποτέλεσμα οι συγγενείς των δυο πλευρών να τσακώνονται. Έπεσε άγριο ξύλο χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερο, ενώ συνελήφθησαν και τέσσερα άτομα από την πλευρά του ενός εκ των δυο κατηγορουμένων, ο οποίος ήταν παρών στο δικαστήριο. Ο άλλος κατηγορούμενος απουσίαζε και απλώς εκπροσωπούνταν από το δικηγόρο του.

Οι τέσσερις σημερινοί συλληφθέντες οδηγήθηκαν αμέσως στα κρατητήρια διότι επιτέθηκαν στην παθούσα, η οποία αναμένεται να υποβάλλει τη σχετική μήνυση. Το δικαστήριο διέκοψε για τις 29 Νοεμβρίου.

Πηγή: cretalive

Το άρθρο Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή μέσα σε δικαστήριο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα