Ηράκλειο : Στο εδώλιο ο δολοφόνοι του Όθωνα Ανδρουλιδάκη-57 μαχαιριές για 100 ευρω(pics-video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη θα βρεθούν οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του Όθωνα Ανδρουλιδάκη που είχε αφήσει άφωνη όχι μόνο την μικρή κοινωνία των Μοιρών αλλά και ολόκληρη την Κρήτη. Ήταν παραμονή του δεκαπενταύγουστου του 2015 όταν ο άτυχος 71χρονος βρέθηκε κατακρεουργημένος στο κρεβάτι του. Οι δράστες που ανακαλύφθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ από την ελληνική αστυνομία ήταν δύο 17χρονοι Βούλγαροι.Μετά την σύλληψή τους έγιναν γνωστές οι συνθήκες του εγκλήματος που προκάλεσαν φρίκη
: οι δύο δράστες δολοφόνησαν τον Όθωνα Ανδρουλιδάκη με 57 μαχαιριές για 100 ευρώ.Το θύμα της δολοφονίας

Όλες οι προσπάθειες του θύματος για να αντισταθεί έπεσαν στο κενό. Ενώ οι δύο δολοφόνοι μετά το στυγερό έγκλημα πήγαν να πιουν ποτά σε ένα τοπικό μπαρ. Οι αστυνομικοί τους ανακάλυψαν σχετικά γρήγορα και κατά την ανάκριση κατηγορούσε ο ένας τον άλλο για το έγκλημα, αν και οι δύο παραδέχθηκαν ότι είχαν πάει στο σπίτι του θύματος.

Στην δίκη που ξεκινά στο εδώλιο του Μικτού ορκωτού δικαστηρίου του Ηρακλείου θα βρεθεί ο ένας από τους δύο δράστες, καθώς ο δεύτερος είναι ανήλικος και θα δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Κατά την προσαγωγή των δραστών μετά την σύλληψή του είχαν γίνει σοβαρά επεισόδια καθώς πολλοί επιχείρησαν να τους λιντσάρουν.

Δείτε το βίντεο :

Το άρθρο Ηράκλειο : Στο εδώλιο ο δολοφόνοι του Όθωνα Ανδρουλιδάκη-57 μαχαιριές για 100 ευρω(pics-video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα