ΗΠΑ: κάθειρξη 12 ετών σε γυναίκα που απήγαγε βρέφος πριν 25 χρόνια

Ποινή φυλάκισης 12 ετών επιβλήθηκε σε μια 50χρονη γυναίκα, κατηγορούμενη για την απαγωγή ενός κοριτσιού τριών εβδομάδων από νοσοκομείο της Νέας Υόρκης το 1987, το οποίο το μεγάλωσε σαν δικό της παιδί.

Η μικρή Καρλίνα Ρενέ είχε μεταφερθεί από τους γονείς της στο νοσοκομείο επειδή παρουσίαζε υψηλό πυρετό.

Η Ανν Πέταγουέι, η οποία αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα μετά από τρεις αποβολές που είχε, μεταμφιεσμένη σε νοσηλεύτρια, απήγαγε το κοριτσάκι από το νοσοκομείο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης στις 4 Αυγούστου 1987.

Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας, το κοριτσάκι δεν βρέθηκε ποτέ.

Η

50χρονη Πέταγουέι εξέφρασε την βαθιά της λύπη στους πραγματικούς γονείς.

Η πραγματική μητέρα του κοριτσιού, Τζόι Γουάιτ δήλωσε: «η καρδιά μου έγινε ένα εκατομμύριο κομμάτια» και ο πατέρας της Καρλ Τάισον τόνισε πως θα άξιζε στην Πέταγουέι ποινή κάθειρξης 23 χρόνων, «όσα και τα χρόνια που του στέρησε την κόρη του».

Αφορμή για να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης του κοριτσιού, ήταν το γεγονός πως τον Ιανουάριο του 2010, η Καρλίνα που μεγάλωσε στο Κονέκτικατ με άλλο όνομα, έμεινε έγκυος και όταν θέλησε να απευθυνθεί σε κέντρο προγεννητικού ελέγχου, η «μητέρα» της δεν ήταν σε θέση να της δώσει τη ληξιαρχική πράξη γέννησής της, αλλά ούτε και τον αριθμό κοινωνικής της ασφάλισης.

Η νέα γυναίκα υποπτεύθηκε ότι κάτι συνέβαινε και απευθύνθηκε στο Εθνικό Κέντρο για τα Αγνοούμενα Παιδιά. Εξετάσεις DNA αποκάλυψαν ποιά ήταν στην πραγματικότητα και τους αληθινούς της γονείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα