ΗΠΑ: 14χρονοι κέρασαν τη δασκάλα τους γλυκό με το σπέρμα τους

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σάλος έχει προκληθεί στο Γυμνάσιο Γουέστσαϊντ της Όμαχα στης ΗΠΑ, με τρεις μαθητές που κατηγορούνται πως ανακάτεψαν το γλάσο με το σπέρμα τους και «στόλισαν» το γλυκό το οποίο προσέφεραν στη δασκάλα τους για να το δοκιμάσει.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος οικιακής οικονομίας, η δασκάλα ζήτησε οι μαθητές να γλασάρουν το γλυκό από σφολιάτα που είχαν ετοιμάσει νωρίτερα. Τα τρία αγόρια ζήτησαν να πάνε στην τουαλέτα κι εκεί φαίνεται πως ανακάτεψαν το γλάσο με

το σπέρμα τους και επέστρεψαν με το δοχείο στην τάξη, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

Σύμφωνα με τη New York Post, η δασκάλα κατάλαβε όταν δοκίμασε το γλυκό πως κάτι δεν πάει καλά, ενώ τις υποψίες της επιβεβαίωσε μία μαθήτρια που είχε ακούσει το αηδιαστικό σχέδιο των συμμαθητών της.

Δύο από τους μαθητές υπέκυψαν στις πιέσεις της διεύθυνσης του σχολείου και ομολόγησαν το άθλιο αστείο τους, ενώ ο τρίτος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Η αστυνομία έχει στη διάθεση της τα σύνεργα μαγειρέματος και των τριών αγοριών προκειμένου να εξεταστούν. Οι τρεις 14χρονοι, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, αλλά το γυμνάσιο με ανακοίνωση του προειδοποίησε για πολύ αυστηρές ποινές.

Το άρθρο ΗΠΑ: 14χρονοι κέρασαν τη δασκάλα τους γλυκό με το σπέρμα τους εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
κερασαν γλυκα με σπερμα
Τυχαία Θέματα