ΗΠΑ : Viral στο διαδίκτυο, έγινε sex video καθηγήτριας με μαθητή (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστές μια 33χρονη καθηγήτρια και το μαθητή της έγινε viral,συγκεντρώνοντας σε ελάχιστο διάστημα πάνω από 10.000 «χτυπήματα».

Ανάμεσα σε άλλους ωστόσο, κίνησε και την προσοχή των αστυνομικών αρχών της Αλαμπάμα, που εντόπισαν και συνέλαβαν την 33χρονη Τσαρλάινα Γουίλσον.

Όπως αποδείχθηκε η 33χρονη καθηγήτρια είχε φτιάξει ένα μικρό βίντεο στο οποίο έκανε μόνη της σεξ και το οποίο έστειλε στον μαθητή της. Η καθηγήτρια μετά την σύλληψη της ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με το συγκεκριμένο παιδί για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα πολλά παιδιά να αποχωρήσουν από το συγκεκριμένο σχολείο που δίδασκε η 33χρονη καθηγήτρια, στο οποίο είχε προσληφθεί τον περασμένο Ιανουάριο. Η Τσαρλάινα Γουίλσον αντιμετωπίζει εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες καθώς διώκεται για βιασμό και σοδομισμό ανηλίκου, όπως και για διακίνηση πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου.

Η εγγύηση που ορίστηκε ώστε να αποφυλακιστεί προσωρινά, ανήλθε στο ποσό των 1.006.000 δολαρίων. Να σημειωθεί ότι αποτελεί ισχυρό ενδεχόμενο η πολυετής φυλάκιση της 33χρονης καθώς οι εισαγγελικές αρχές της Αλαμπάμα είναι ιδιαίτερα αυστηρές σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Το άρθρο ΗΠΑ : Viral στο διαδίκτυο, έγινε sex video καθηγήτριας με μαθητή (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα