Ηλίου-Πόλις: «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…»

Επικριτική απέναντι στη διοίκηση του δήμου είναι η δημοτική κίνηση «Ηλίου-Πόλις», σχετικά με τις ενέργειες της που αφορούν τις πινακίδες οδοσήμανσης στην πόλη. «Σε πρόσφατο δελτίο τύπου του Δήμου Ηλιούπολης, διαβάζουμε έκπληκτοι ότι “ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης όλων των πινακίδων οδοσήμανσης της πόλης μας”. Επίσης, ότι “οι άνω εργασίες αφορούσαν σε όλη την πόλη, όπου έγιναν παρεμβάσεις σε όλα τα σημεία που ήταν απαραίτητο”», αναφέρει αρχικά η αντιπολιτευόμενη παράταξη.

Το παραπάνω θέμα είχε θέσει με την μορφή ερώτησης σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλήςτης Κίνσηης,

Χρήστος Κοκοτίνης λαμβάνοντας τις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου αντιδήμαρχου ότι σύντομα το πρόβλημα θα επιλυθεί.

«Δυστυχώς ο Δήμαρχος ή ψεύδεται ή ζει σ’ άλλη πόλη ή απλά …. εκτίθεται. Πινακίδες σε πολλούς δρόμους δεν έχουν αποκατασταθεί και τα σημάδια εγκατάλειψης είναι φανερά και ηχηρά. Θα μπορούσαμε και εμείς να αναρτήσουμε σχετικές φωτογραφίες, αλλά παραμένουμε σοβαροί. Απλά να βοηθήσουμε τον Δήμαρχο και να τον προτρέψουμε να επισκεφθεί κεντρικούς δρόμους της πόλης για του λόγου το αληθές. Ίσως η περιοχή στο Νησάκι να είναι μια πρώτη καλή ευκαιρία. Μετά τα παραπάνω αναρωτιόμαστε γιατί άραγε να δημοσιεύονται τα σχετικά δελτία, αφού προφανέστατα δεν αναφέρουν την αλήθεια. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η προεκλογική εκστρατεία του κυρίου Δήμαρχου θα εξαντληθεί και θα στηριχθεί σε τέτοιου είδους φθηνούς εντυπωσιασμούς», προσθέτει η «Ηλίου-Πόλις».

«Υ.Γ. Άραγε έχουν εξαντλήσει τα όρια της πολιτικής γελοιότητας, όταν το προσωπικό του κοινωνικού παντοπωλείου φαίνεται να ευχαριστεί σε σχετική ανακοίνωση τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τη βοήθειά τους στο εγχείρημα, ή ακόμη έχουμε δρόμο να διανύσουμε;», καταλήγει σκωπτικά στο υστερόγραφό της η δημοτική κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα