Ιδρύεται ιατρείο στη Μαγούλα του δήμου Ελευσίνας

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που εδώ και δεκαετίες απασχολούν την Δημοτική Ενότητα Μαγούλας του δήμου Ελευσίνας, είναι η έλλειψη ιατρείου για τις ανάγκες της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και φροντίδας των κατοίκων της. Αρκετές ομόφωνες αποφάσεις των κατά καιρούς Κοινοτικών ή Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και επιστολές Προέδρων Κοινότητας ή Δημάρχου, προς κάθε αρμόδιο φορέα δεν είχαν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μετά από επίσκεψη εκπροσώπων του Δήμου, στην 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, όπου για μια ακόμη

φορά έγινε όσο το δυνατόν καλύτερη αναφορά και περιγραφή του προβλήματος, διαπιστώθηκε η θετική ανταπόκριση από μέρους των επικεφαλής αρμοδίων για την ίδρυση ιατρείου με τις ειδικότητες παθολόγου, καρδιολόγου και παιδιάτρου, ενώ συντάθηκε και απεστάλη αυθημερόν επιστολή του Δημάρχου για την ανάγκη της ίδρυσης του ιατρείου.

Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο της Ελευσίνας, με την υπ΄ αριθμ. 329/2014 απόφασή του, ομόφωνα αποφάσισε για την σκοπιμότητα της ίδρυσης και δημιουργίας ιατρείου στην Μαγούλα. Έτσι, φαίνεται ότι ένα από τα πλέον σοβαρά προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας, οδηγείται σε οριστική λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα