Ιατρικό ιστορικό ο Βενιζέλος που προβληματίζει τους γιατρούς

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει μία ημέρα στην κλινική Άγιος Λουκάς της Θεσσαλονίκης για πλήρη γαστρεντερολογικό και καρδιαγγειακό έλεγχο καθώς έτσι έκριναν οι ιατροί του… Τι είδαν και τι αποφάσεις θα πάρουν είναι δικό τους επιστημονικό θέμα και δε μας πέφτει παραπάνω λόγος γι΄αυτό…

Εμείς θα θυμίσουμε απλά τα προβλήματα που είχε ο κ. Βενιζέλος

με την κοιλιακή του χώρα τα οποία και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο εκτάκτως το 2011όταν και ήταν αντιπρόεδρος της τότε κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών.

Την πρώτη του Νοέμβρη εκείνης της χρονιάς ο κ. Βενιζέλος νοσηλεύτηκε σε κεντρική κλινική των Αθηνών με πόνο στην κοιλιά. Η κατάσταση της υγείας του είχε εξελιχθεί ομαλά και όπως ανέφερε ο διευθυντής της κλινικής Ν. Χρόνης, το κύριο σύμπτωμα που οδήγησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο νοσοκομείο, ήταν περιομφαλικό και επιγάστριο άλγος. Εξεταζόμενος διαπιστώθηκε ότι εμφάνιζε ήπια φλεγμονώδη αντίδραση της σκωληκοειδούς απόφυσης.

Οι γιατροί αποφάσισαν αρχικά να χορηγήσουν συντηρητική αγωγή η οποία φαίνεται ότι απέδωσε, καθώς σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Π. Αλφαρά, οι εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν και μετά τη χορήγηση αντιβίωσης ήταν σαφώς καλύτερες από αυτές που έγιναν στην αρχή. Οι γιατροί αντιμετώπισαν τότε το πρόβλημα συντηρητικά και απέκλεισαν την πιθανότητα χειρουργικής επέμβασης.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσουν τώρα και αν σχετίζονται τα δύο γεγονότα.

Keywords
Τυχαία Θέματα