Η Βιβή Τσιάμη με τα 12 τατουάζ σε όλο της το σώμα!

Η Playmate του 2003 Βιβή Τσιάμη και σύντροφος τα τελευταία 4 χρόνια του διεθνούς μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη αποκαλύπτει σε μια σέξι φωτογράφιση για το γνωστό περιοδικό Inked τα 12 τατουάζ, που «κοσμούν» το σώμα της.

«Με τον Γιώργο είμαστε μαζί γύρω στα τέσσερα χρόνια. Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ήταν στην Κωνσταντινούπολη όταν ο Ολυμπιακός

κατάφερε να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ήταν ένα φοβερό ταξίδι και πέρασα πραγματικά υπέροχα», δήλωσε η πάντα σέξι Βιβή στη συνέντευξη, που πλαισίωνε τη φωτογράφισή της.

Όσον αφορά στα τατουάζ η Βιβή δήλωσε: «Πριν με γνωρίσει ο Πρίντεζης δεν είχε κανένα τατού πάνω του. Τον έψησα όμως και πλέον περιμένει πως και πως για να κάνει το επόμενο».

Εξάλλου, η «εκρηκτική» Playmate του 2003 μιλάει για την ζωή της που άλλαξε όταν πήγε στα 21 της χρόνια στο διαγωνισμό Playmate και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια: «Έχω δύο προτάσεις για συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες. Είναι κάτι που προέκυψε τυχαία χωρίς να το κυνηγήσω. Θα τολμήσω να το κάνω μόνο αν οι υπεύθυνοι με θεωρήσουν πραγματικά ικανή για να στηρίξω ένα ρόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα