Η τηλεθέαση των εκπομπών τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου

Συνεχίστηκε η «μάχη» της τηλεθέασης για άλλη μια ημέρα, χθες Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, μεταξύ ενημερωτικών αλλά και ψυχαγωγικών εκπομπών!.

Σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, λοιπόν, χθες στο γενικό σύνολο πρώτη στους πίνακες της τηλεθέασης ήταν η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με μέσο όρο 24%, φτάνοντας μέχρι και το 27,1%, στη δεύτερη θέση ήταν η εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” που συγκέντρωσε 16,8%, φτάνοντας μέχρι και το 26,6%, στην τρίτη η “Πρώτη Γραμμή” του ΣΚΑΪ με μέσο όρο 14,1%, φτάνοντας μέχρι και το 38,2%, ενώ το “Happy Day στον Alpha” συγκέντρωσε 10,7%,

φτάνοντας μέχρι και το 15,3%.

Στο νεανικό κοινό, το “Happy Day στον Alpha” κέρδισε την πρωτιά με μέσο όρο 20,9%, φτάνοντας μέχρι και το 25%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” 14%, ο οποίος στο υψηλότερο τέταρτο έφτασε μέχρι και το 34,6%… Στην τρίτη βρίσκουμε την “Πρώτη Γραμμή” με μέσο όρο 13% φτάνοντας μέχρι και το- εντυπωσιακό- 41,6%, σε ένα από τα πρώτα του τέταρτα, ενώ το “Happy Day στον Alpha” έκανε μέσο όρο 12,4% και έφτασε μέχρι 23,6%.

Το βράδυο, ο Μάρκος Σεφερλής με την φόρα από την επιτυχία του πρωινού «MEGA με Μία» ήταν καλεσμένος στην Ανατροπή στο MEGA. Την ίδια ώρα που ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ». Την μάχη κέρδισε με περίπου 10 μονάδες ο Σάκης Ρουβάς, αφού ο ΑΝΤ1 έκανε 25% ενώ το MEGA 15%.

Keywords
Τυχαία Θέματα