Η Σταυρούλα Ξουλίδου ζητάει εξηγήσεις από τον Πάνο Καμμένο, επειδή δεν πήρε υπουργείο

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς μετά την υπουργοποίηση του ρατσιστή και ομοφοβικού Δημήτρη Καμμένου, και τη χθεσινή ανακοίνωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκου Νικολόπουλου, που ζητούσε από τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο

εξηγήσεις για το ποιος αντέδρασε, που δεν υπουργοποιήθηκε, ήρθε η παρέμβαση της Σταυρούλας Ξουλίδου!

Η πρώην βουλευτής του κόμματος, που δεν κατήλθε ως υποψήφια επειδή όπως είπε έγινε λάθος στην υποβολή των δικαιολογητικών, εξέφρασε την ενόχλησή της, που δεν υπουργουποιήθηκε αλλά και για τον Δ. Καμμένο.

Μάλιστα, ανέφερε πως ήταν γνωστός ο Δημήτρης Καμμένος για τις απόψεις του. «Θεωρώ ότι ο Δημήτρης Καμμένος ήταν γνωστός για τις απόψεις που είχε. Ήταν γνωστές πριν γίνει βουλευτής», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «ο Δημήτρης Καμμένος δεν εκφράζει τις απόψεις των ΑΝΕΛ, αλλά δημιουργήθηκε μείζον πολιτικό θέμα και είναι γνωστό ότι όσο και να προσπαθήσει κανείς να διαγράψει κάποια πράγματα, ό, τι γράφει δεν ξεγράφει. Υπάρχει αρχείο το οποίο όσο κι αν προσπαθήσεις να το σβήσεις δεν σβήνεται».

«Έπρεπε να ξέρει ο κ. Καμμένος ότι οι απόψεις του θα κάνουν κακό και ζημιά σε όλο το κίνημα», επισήμανε ο ίδιος και δήλωσε ότι «οι ατομικές απόψεις του Δημήτρη Καμμένου έβλαψαν και χαρακτήρισαν τους ΑΝΕΛ, ενώ δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα». «Όπου κι αν βγαίναμε μας έλεγαν ακροδεξιούς. Εμείς είμαστε δημοκράτες και δεν είμαστε ρατσιστές», τόνισε η κα Ξουλίδου.

Μάλιστα, άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, λέγοντας: «Περίμενα ο κ. Καμμένος να τα γνωρίζει όλα αυτά και να μην προταθεί ένα τέτοιο πρόσωπο στην κυβέρνηση το οποίο έκανε ζημιά στον ίδιο τον κ. Πάνο Καμμένο».

Στο ερώτημα αν τα ήξερε είπε: «Φυσικά τα ήξερα. Παρακολουθώ το διαδίκτυο. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ απόμακρος από το σύνολο, δεν είχε σχέσεις ή φιλίες. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ απομονωμένος από την ομάδα».

Η κα Ξουλίδου θυμήθηκε το περιστατικό με την Μαρίνα Χρυσοβελώνη και την επίθεση που είχε δεχθεί από τον Δημήτρη Καμμένο στο προαύλιο της Βουλής. Είπε ότι την είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ. Τέλος, η κα Ξουλίδου είπε ότι αν ήταν στην θέση του Δημήτρη Καμμένου θα είχε παραιτηθεί και από βουλευτής και για την μη υπουργοποίησή της ίδιας είπε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Πρόεδρο και πως θεωρεί ότι μια εξήγηση πρέπει να της δοθεί.

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα