Η σέξι γυμνάστρια με τα 10 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους


«Γκουρού» της γυμναστικής και όχι μόνο είναι η Kayla Itsines και όχι άδικα, καθώς μπορεί να έχει πολλούς θαυμαστές στον αντρικό πληθυσμό, αλλά δίνει και κίνητρο σε χιλιάδες γυναίκες να ακολουθήσουν τα βήματα της.

Δεν είναι διόλου τυχαίο λοιπόν που χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριες στα social media, ενώ το περιοδικό ΤΙΜΕ την έχει συμπεριλάβει στους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του διαδικτύου, μαζί με μεγάλα ονόματα της μόδας, της ποπ βιομηχανίας και της τεχνολογίας.

Η 24χρονη fitness guru από την Αδελαΐδα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια followers στο Facebook και στο Instagram.

Έχει γίνει διάσημη ως σύμβουλος γυμναστικής και ευεξίας στο διαδίκτυο και μέσα από το πρόγραμμα της γυμναστικής «BBG» που σημαίνει Bikini Body Guides και είναι ένας συνδυασμός αερόβιας άσκησης με σχεδιασμό γευμάτων.

Το πρόγραμμα διάρκειας 12 εβδομάδων αποτελείται από καθημερινά 28 λεπτά ασκήσεων και ισορροπημένα γεύματα. «Πολλές γυναίκες χάνουν το κίνητρο επειδή νομίζουν ότι πρέπει να κάνουν προπόνηση για μιάμιση ώρα κάθε μέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα, και όταν αρχίζουν να μην το κάνουν αυτό, σκέφτονται πως τελείωσε. Νομίζω ότι αυτό που αγαπούν στο πρόγραμμά μου είναι πως τους έχει διδάξει ότι δεν χρειάζεται να σκοτωθούν στο γυμναστήριο. Είναι 28 λεπτά, είναι υψηλής έντασης και τέλος» λέει η 24χρονη σε συνέντευξη της.

Αν είναι να γίνουμε σαν την ίδια, τα 28 λεπτά δεν είναι τίποτα…

Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους… Και η Kayla, όνομα και πράγμα…

Keywords
Τυχαία Θέματα