Η πρωτότυπη φωτογράφιση της Nicki Minaj

Η 29χρονη τραγουδίστρια εκτός από τα δείγματα του ταλέντου της, έχει δώσει και τρανταχτά παραδείγματα της «τρελής» προσωπικότητας της.

Για την προώθηση του νέου της άλμπουμ “Pink Friday:Roman Reloaded”, το οποίο βγαίνει στα δισκοπωλεία στις 3 Απριλίου, η Nicki, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού “Complex” σε μία πολύ προχωρημένη φωτογράφιση από τον Christian Anwander.

H Nicki Minaj στα καλύτερα σημεία της συνέντευξής της είπε:

Για την επιτυχία της αυτό το διάστημα:

«Εάν

δεν το ζούσα, δεν θα πίστευα ότι μου συμβαίνει. Θυμάμαι όταν εργαζόμουν με τον Jay-Z. Αναρωτιόμουν «Θεέ μου, έκανα τραγούδι με τον Jay-Z;». Συνεργάστηκα με την Mariah Carey, αλλά δεν πήγε εμπορικά καλά. Είχε όμως πλάκα και γίναμε φίλες. Ήταν μία τέλεια στιγμή για μένα. Αισθάνομαι ότι κάθε στιγμή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Όχι μόνο δέχθηκα τηλεφώνημα να κάνω τραγούδι με την Madonna, επίσης συμμετείχα στο βίντεο της και μετά εμφανίστηκα και στον τελικό του Super Bowl. Αυτό πραγματικά δεν συμβαίνει!».

Εάν ήξερε το στυλ της μουσικής που θα ακολουθήσει:

«Δεν ήξερα ποια ήμουν ως καλλιτέχνης. Ήξερα όμως ποια ήμουν εγώ. Το ήθος μου είναι το ίδιο. Μετά ήρθε η ώρα να δημιουργήσω την τραγουδίστρια «Nicki Minaj”. Ήθελα να κάνω αυτό που δεν θα με έβαζε σε κάποιο καλούπι. Κανείς δεν μπορεί να με αντιγράψει!».

Εάν αισθάνεται ότι είναι η πιο έξυπνη σε ένα χώρο:

«Γνωρίζω κάθε μέρα ανθρώπους που είναι έξυπνοι. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με δημιουργικούς ανθρώπους. Δεν τριγυρνώ λέγοντας ότι τα ξέρω όλα. Θέλω να χτίσω κάτι. Είμαι χαρούμενη με τον μάνατζέρ μου, που είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος. Μαθαίνω από αυτόν κάθε μέρα. Με διεγείρουν οι έξυπνοι άνθρωποι. Όχι σεξουαλικά-αλλά δημιουργικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα