«Η Πρωταπριλιά θα μπορούσε να δικαιολογεί τα όσα δηλώνει η κα Β. Παπανδρέου»

«Σκληρή» απάντηση δίνει ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μέσω συνεργατών του, για τα όσα του επιρρίπτει η ανεξάρτητη βουλευτής και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου.

Υπενθυμίζεται,

πως η κα Παπανδρέου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News τόνισε-εκτός των άλλων- ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφια στις εκλογές και έκανε λόγο για «εγκληματικά λάθη» του Γιώργου Παπανδρέου κατά τη διακυβέρνηση της χώρας.

«Η Πρωταπριλιά και μόνο θα μπορούσε να δικαιολογεί τα όσα δηλώνει σήμερα η κα. Βάσω Παπανδρέου», επισήμαναν σήμερα κύκλοι του Γιώργου Παπανδρέου. «Είναι προφανές ότι, η κα Βάσω Παπανδρέου ήταν απούσα από τη χώρα καθ´ όλη την περίοδο της Μεταπολίτευσης και ιδιαιτέρως την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή. Έτσι εξηγείται ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τις εγκληματικές αντιλήψεις και πρακτικές που είχαν εδραιωθεί και έφεραν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας. Δεν γνωρίζει ούτε ότι το έλλειμμα έφτασε σχεδόν το 16%, ούτε και το ότι το χρέος υπερδιπλασιάστηκε, την περίοδο Καραμανλή. Δεν γνωρίζει ότι κανείς δεν εμπιστευόταν τα στατιστικά στοιχεία που δημοσίευε η τότε Κυβέρνηση για το μέγεθος του προβλήματος», καταλήγουν οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα