Η Ναταλία Γερμανού και τα… τεκνά της!

Τι είπε δηλαδή η Ναταλία Γερμανού και έπεσαν όλοι να τη φάνε;;; Ότι σημασία έχει να μπορείς να τα βρείς με τον άλλον και να περνάς καλά και όχι η ηλικία!

«Δεν έχει σημασία αν ο άλλος είναι 28, 48 ή 52. Σημασία έχει να μπορείτε να τα βρείτε και αν μπορείτε να γελάσετε μαζί. Εγώ αν δεν γελάω και αν δεν διασκεδάζω, ειδικά τώρα που η καθημερινότητά μου είναι κουραστική, έχω πολύ μεγάλη ανάγκη μετά από μια κουραστική μέρα να γυρίσω στο σπίτι και να βρίσκω χαρά», ανέφερε σε συζήτηση που είχε με την Αννίτα Πάνια, στην εκπομπή της δεύτερης «Parole».

Κατά τη διάρκεια

της συνέντευξης, η Πάνια είπε: «Ναταλία, γνωρίζουμε τις ερωτικές σου σχέσεις…Γενικότερα έχεις κάνει σχέσεις με νεότερους άνδρες και με πολύ νεότερους άνδρες και με »τεκνά»».

Η Ναταλία Γερμανού τότε, εμφανώς αμήχανη, είπε: «Όταν λέμε τεκνό τι εννοούμε; Τι ορίζεις ως τεκνό; Δηλαδή όταν κάποιος είναι 40, είναι τεκνό; Μα μου λες ότι τεκνό είναι κάποιος που είναι μια δεκάρα χρόνια νεότερος. Τεκνό δεν λέμε κάποιον που είναι στα 19; Δεν ξέρω, ρωτάω. Γιατί εγώ δεν είχα σχέση με αυτές τις ηλικίες. Όταν στα 70 τα φτιάξω με έναν 30άρη, έλα να μου το προσάψεις, φιλενάδα…!».

Keywords
Τυχαία Θέματα