Η μόδα θέλει sexting και απαιτεί να το κάνεις σωστά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μόνο να κερδίσει μπορεί κανείς από τις ερωτικές συνομιλίες μέσα στην βαρετή ημέρα που τρέχουμε να εκπληρώσουμε υποχρεώσεις. Το sexting, ήρθε για να μείνει και να ανάβει φωτιές που θα σβήνετε μόνο οι δυο σας.

Μήπως πρέπει να βάλεις τα «καυτά» μηνύματα στην καθημερινότητα σου; Σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της American Psychological Association, το 88% των ενηλίκων δηλώνουν ότι έχουν ανταλλάξει «βρώμικα» μηνύματα με τον σύντροφό τους. Το καλύτερο όμως είναι το 75% που αποκαλύπτει πως υιοθετήσει αυτή την πρακτική στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Τα ζευγάρια που βάζουν το sexting στην καθημερινότητα τους, δηλώνουν πολύ πιο ευχαριστημένα από τη σεξουαλική ζωή τους και τη σχέση τους γενικότερα. «Αν το sexting δεν πρόσφερε κάτι, δε θα ήταν τόσοι πολλοί αυτοί που το κάνουν» τονίζει η επικεφαλής της έρευνας, Emily Stasko, από το Πανεπιστήμιο Drexel. Εμείς, γιατί όχι; Έχει όμως να ξέρετε κι αυτό τα κόλπα του.

Μην βιάζεσαι

Αν μόλις γνωριστήκατε, απέφυγε αυτού του είδους τα μηνύματα. Μπορείτε να στέλνετε sms γεμάτα υπονοούμενα και υποσχέσεις, αλλά μην το παρακάνετε γιατί θα φέρετε τον σύντροφο σας σε αμήχανη θέση. Απολαύστε το την ώρα που πρέπει.

Μια εικόνα… χίλιες λέξεις!

Απαγορεύονται τα γυμνά στο διαδίκτυο γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε, μην τα βγάζετε κι όλα στη φόρα. Αυτό που αξίζει είναι να αφήνεις τη φαντασία του συντρόφου σου να καλπάζει, με αθώες μεν- καυτές δε, φωτογραφίες σου.

Ο λόγος σου να είναι συμβόλαιο

Αν είναι να μην τηρήσεις τις υποσχέσεις σου, μην στείλεις το μήνυμα.

Ανταποκρίσου

Να είσαι ειλικρινής. Αν κάτι σε «έστειλε» να το πεις, αν πάλι σε έφερε σε δύσκολη θέση, να κάνεις πάλι το ίδιο πριν χαλάσεις όλο το σκηνικό. Ή δώσε το πράσινο φως, ή κόκκινη κάρτα.

Μην τα δίνεις όλα αμέσως

Όπως στο «κανονικό» σεξ, στο sexting τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα. Πρόσεχε λοιπόν να μην πέσεις με τα μούτρα στο ψητό. Αν αποκαλύψεις πολύ γρήγορα τις πονηρές προθέσεις σου, ο άλλος θα νιώσει ότι «απειλείται», ιδιαίτερα αν η σχέση είναι ακόμα στα πρώτα της βήματα. Φρόντισε να γράφεις τους κατάλληλους υπαινιγμούς και άσε στον άλλον το πηδάλιο.

Γράψε υπεύθυνα

Ξέχνα το sext αν έχεις πιει γιατί κινδυνεύεις να το στείλεις αλλού! Δεν θα ήταν καθόλου ωραίο να σε φωνάξει την επόμενη μέρα το αφεντικό στο γραφείο.

Διέγραψε τα όλα

Όταν τελειώσετε, πάτα delete, ώστε να εξαφανιστούν τα καυτά μηνύματα που ανταλλάσσατε. Αφενός για να μην αφήσεις ντοκουμέντα που ίσως κάποια στιγμή πέσουν σε λάθος χέρια, αφετέρου γιατί μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση αν τα διαβάσεις σε ανύποπτο χρόνο.

Αρκουδάκια και φατσούλες, ούτε γι’ αστείο

Αγαπημένα των γυναικών, τα αυτοκόλλητα απαγορεύονται εν ώρα sexting. Δεν είναι και πολύ αφροδισιακό το αρκουδάκι που κλείνει το μάτι, ύστερα από μια ατάκα σου που έχει στείλει τον άλλον σε κόσμους γεμάτους από φαντασιώσεις.

Το άρθρο Η μόδα θέλει sexting και απαιτεί να το κάνεις σωστά εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα