Η Μercedes παρουσίασε το νέο της αγροτικό σε παγκόσμια πρεμιέρα (pics- vids)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Mercedes επέλεξε το Κέιπ Τάουν, τη φημισμένη πόλη της Νοτίου Αφρικής για την παγκόσμια πρεμιέρα της X-Class που έγινε χτες.

Ένα όχημα που θα αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών.

Θα προσφέρεται με πετρελαιοκινητήρων common rail X 220 d (163 hp) και X 250 d (190 hp) και σε ορισμένες αγορές, με βενζινοκινητήρα (165 hp) σε ορισμένες αγορές. Από τα μέσα του 2018, στην κορυφή της γκάμας κινητήρων θα βρίσκεται ο πετρελαιοκινητήρας V6 (258hp).

Στην

γκάμα του γερμανικού pick up θα υπάρχουν 3 εκδόσεις. Η βασική PURE για σκληρή χρήση, η έκδοση PROGRESSIVE για υψηλότερες απαιτήσεις αισθητής ποιότητας και άνεσης και η κορυφαία έκδοση POWER που στοχεύει στο αστικό περιβάλλον.

Σε επίπεδο συστημάτων ασφάλειας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ενεργή υποβοήθηση πέδησης, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας.

Το λανσάρισμα της X-Class στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκινά το Νοέμβριο του 2017. Ο Volker Mornhinweg, επικεφαλής των Ελαφρών Επαγγελματικών της μάρκας, είναι αυτός που θα αποκαλύψει επίσημα το μοντέλο.

Η τιμή εκκίνησης της νέας Mercedes X-Class στη Γερμανία είναι 37.294 ευρώ.

Το άρθρο Η Μercedes παρουσίασε το νέο της αγροτικό σε παγκόσμια πρεμιέρα (pics- vids) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα