Η μεγαλύτερη έκθεση με ελικόπτερα στο Ντουμπάι

Το DUBAI HELISHOW 2014, η μεγαλύτερη έκθεση με ελικόπτερα πραγματοποιείται στο Ντουμπάι, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στις 4-6 Νοεμβρίου 2014 και φιλοξενεί εκθέτες από τον χώρο των ελικοπτέρων από διάφορες χώρες και είναι ένα από τα πιο εξεζητημένα events της Μέσης Ανατολής.

Η έκθεση γίνεται από την εταιρία DOMUS EVENTS, η οποία προχώρησε στην ανάθεση του set up της έκθεσης, στην ελληνικών συμφερόντων εταιρία σχεδιασμού και κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων, IMI GROUP.

Η

πρόσφατη επέκτασή του στους τομείς "Homeland Security" και "Air Medical & Rescue" οδήγησε στο γεγονός να αυξηθούν οι επισκέπτες και οι διοργανωτές περιμένουν ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση στο επερχόμενο event το οποίο πραγματοποιείται στον πολυχώρο Meydan.

Η IMI GROUP με χρόνια εμπειρίας στον χώρο των εκθέσεων στην Μέση Ανατολή εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης παρέχοντας στους εκθέτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Ο λόγος επιλογής της IMI GROUP ως κεντρικού κατασκευαστή, όπως και δήλωσε η Γενική Διευθύντρια της DOMUS, Κα. Maysoon Abulhool, είναι το γεγονός ότι αντιλαμβάνεται με επαγγελματικό τρόπο τις ανάγκες των εκθετών, προσαρμόζοντάς τες στις απαιτήσεις την αγοράς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα