Η Μαράια Κάρεϊ το παράκανε: Την κοροϊδεύει όλο το διαδίκτυο για το τόσο photoshop

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το παράκανε με το photoshop η Μαράια Κάρεϊ και παρά το κράξιμο που έχει δεχτεί τελευταία με τις ασταμάτητες εντελώς πειραγμένες φωτογραφίες, συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό.

Η εμφάνιση της σταρ πριν ένα μήνα στο Λος Άντζελες με μικροσκοπικό κορμάκι, το οποίο έδειχνε την χυμώδη σιλουέτα της δεν ξεχάστηκε και όταν οι θαυμαστές

είδαν την νέα φωτογραφία, δεν την άφησαν ασχολίαστη.

Στο περιοδικό PAPER η τραγουδίστρια δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που έβλεπαν live όσοι την απόλαυσαν ένα μήνα πριν στο σόου της στο παλάτι του Καίσαρα στο Λος Άντζελες.

Έχοντας σχεδόν αφανίσει τις καμπύλες της και έχοντας φλατ κοιλιά, η Μαράια πόζαρε τοπλες στον φακό χωρίς να έχει ούτε μία ατέλεια.

«Σταματά να κάνεις photoshop στις φωτογραφίες. Είναι ανόητο. Αποδέξου το σώμα σου ή πήγαινε γυμναστήριο» έγραψε μία στο Twitter, ενώ μία άλλη χρήστης έγραψε «Αυτό δεν είναι το σώμα σου».

Mετά:

Out NOW! Pick up your copy today to find about all the festivity that happens in Vegas, but doesn’t stay in Vegas #VivaLasPaper @papermagazine Thank you James White, you are a genius! Photos: @jameswhitefoto Editor: @askmrmickey Hair: @tigerbahmb Makeup: @kristoferbuckle Styling: @robertbehar

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Aug 21, 2017 at 9:10am PDT

#VivaLasPaper

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Aug 21, 2017 at 9:11am PDT

Το άρθρο Η Μαράια Κάρεϊ το παράκανε: Την κοροϊδεύει όλο το διαδίκτυο για το τόσο photoshop εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα