Η Μάλαγα «ταπείνωσε» τον Παναθηναϊκό

Κακή εμφάνιση για τον κατά τα άλλα και άτυχο Παναθηναϊκό και ήττα με 87-71 στην έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα. Πλέον οι «πράσινοι» μετρούν 3 σερί ήττες στο Τοπ- 16 και από εκεί που ήταν φαβορί για τις δυο πρώτες θέσεις να κινδυνεύει ακόμη και με αποκλεισμό.

Η Μάλαγα χάρη στα επιθετικά ριμπάουντ (ελλείψει Γκιστ) και χάρη στο «θανατηφόρο» σουτ (τουλάχιστον 10 σουτ πάνω σε καλή άμυνα) και σε «μεγάλα» τρίποντα πίσω από τα 7 μέτρα πήρε μια μεγάλη νίκη που την φέρνει στο

3-3 και ξεπερνά τον Παναθηναϊκό λόγω της μεταξύ τους διαφοράς. Κάνερ- Μέντλει, Τούλσον και Γκρέιντζερ οι πρωταγωνιστές για τους Ισπανούς.

Από την άλλη ο «αναιμικός» Παναθηναϊκός με κακή περιφερειακή άμυνα, χαμένα ριμπάουντ και πάρα πολλά λάθη σε κρίσιμα κυρίως σημεία δεν μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Κάρι, Μπράμος και Ματσιούλις οι διακριθέντες του "τριφυλλιού".

Ο επόμενος αγώνας στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό αποκτά χαρακτήρα τελικού για τον Παναθηναϊκό, που εφόσον χάσει θα κινδυνεύει πλέον σοβαρά με αποκλεισμό.

Δεκάλεπτα: 20-23, 44-42, 61-57, 87-71.

Ουνικάχα Μάλαγα (Πλάθα): Σαμπόνις 3, Βιδάλ 4, Σουάρεθ, Γκρέιντζερ 16, Βάσκεθ 6, Τούλσον 20, Κουζμίνσκας 5, Ντράγκιτς 4, Χετσχάιμερ, Κέινερ-Μέντλεϊ 21, Στίματς 8.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 12, Κάρι 14, Μπατίστ 4, Φώτσης 4, Ούκιτς, Λάσμε 10, Μαυροκεφαλίδης 4, Διαμαντίδης 10, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 13.

Keywords
Τυχαία Θέματα