Η «μάχη» του Ολυμπιακού στην Αρένα της Μπάγερν Μονάχου

Το πιο δύσκολο ευρωπαϊκό του παιχνίδι δίνει απόψε (21:45 OteSport 2) ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μπάγερν στο Μόναχο, όπου θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη ποδοσφαιρική «μηχανή» της Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναγνωρίζουν το δύσκολο της αποστολής τους, όμως θα παίξουν, όπως τονίζουν για να πετύχουν το δικό τους στόχο που είναι να φύγουν με κάτι θετικό από το Alianz Arena και να εξασφαλίσουν

έτσι την πρόκριση πριν από την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, όπως σε κάθε παιχνίδι της Μπάγερν, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταση 5.000 δικών του φιλάθλων στην προσπάθεια που θα κάνει. Οι «ερυθρόλευκοι» με ισοπαλία προκρίνονται, ενώ η Μπάγερν από την άλλη πλευρά εξασφαλίζει οριστικά απόψε την πρόκριση και με ισοπαλία, ωστόσο η νίκη της δίνει την πρώτη θέση, για την οποία ούτως ή άλλως έχει το προβάδισμα λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μάρκο Σίλβα θα παρατάξει απόψε τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί και Μαζουακού στα δύο άκρα της άμυνας με τους Ντα Κόστα και Σιόβα να είναι οι κεντρικοί αμυντικοί. Μπροστά τους θα παίξουν τρεις αμυντικοί μέσοι, οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Καμπιάσο, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Πάρντο, Σεμπά και Ιντέγε, με τον Φορτούνη να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Από την άλλη πλευρά, ο Γκουαρνδιόλα αναμένεται να παρατάξει τη Μπάγερν Μονάχου με τους Νόιερ, Ραφίνια, Λαμ, Μπενάτια, Μαρτίνεθ, Αλόνσο, Βιδάλ, Μίλερ, Ρόμπεν, Κόστα και Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον.

Μάικ Γαλάκος και Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε στον αγώνα του 1980

Στιγμιότυπο από το ματς που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου την 1η Οκτωβρίου 1980 με τους Πάουλ Μπράιτνερ και Τάκη Περσία

Keywords
Τυχαία Θέματα