Η «μάχη» των πλέι οφ στη Super League

Συνεχίζεται η μάχη των πλέι οφ στη Super League, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα με χαμένο της υπόθεσης τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος δεν πήρε την αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και έτσι ακόμα και αν μπει στα πλέι οφ δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει σε αυτά και την θέση του θα πάρει η επόμενη στη βαθμολογία ομάδα.

Με βάση τα

αποτελέσατα της προηγούμενης αγωνιστικής ο ΠΑΣ ήταν φαβορί για να είναι η τέταρτη ομάδα των πλέι οφ, ενώ στις δύο αγωνιστικές που απομένουν θα γίνει μάχη για την πρώτη θέση μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ οι οποίοι βέβαια και τώρα έχουν από 2 βαθμούς για το ξεκίνημα του εξτρά μίνι πρωταθλήματος, ενώ και ο Αστέρας Τρίπολης έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του και κρίνεται η τέταρτη θέση την οποία πιθανότατα τώρα θα πάρει ο Ατρόμητος που έχει ξεφύγει με 4 βαθμούς από την Ξάνθη που ακολουθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την αγωνιστική που μας πέρασε ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε έναν βαθμό για τα πλέι οφ, καθώς η διαφορά του είναι στους τρεις βαθμούς από την επόμενη στη βαθμολογία ομάδα. Ο πίνακας για τα πλέι οφ έχει ως εξής:

ΘέσηΟμάδαΒαθμοί πρωταθλήματοςΒαθμοί πλέι οφ2Παναθηναϊκός 62 23ΠΑΟΚ 61 24Αστέρας Τρίπολης 55 15ΠΑΣ Γιάννινα 52 0Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν εξασφάλισε την αδειοδότηση και την θέση του πιθανότατα θα πάρει ο Ατρόμητος που έχει 50 βαθμούς έναντι 46 της Ξάνθης.

Οι ομάδες που διεκδικούν είσοδο στα πλεϊ οφ στις δύο αγωνιστικές που απομένουν έχουν να αντιμετωπίσουν:

ΟΜΑΔΑ33η αγωνιστική34η αγωνιστικήΠαναθηναϊκόςΚέρκυρα (εκτός)ΠΑΣ Γιάννινα (εντός)ΠΑΟΚΛεβαδειακός (εντός)Πανιώνιος (εκτός)Αστέρας ΤρίποληςΞάνθη (εκτός)Κέρκυρα (εντός)ΠΑΣ ΓιάννιναΕργοτέλης (εντός)Παναθηναϊκός (εκτός)ΑτρόμητοςΠανιώνιος (εντός)Καλλονή (εκτός)ΞάνθηΑστέρας Τρίπολης (εντός)Πανθρακικός (εκτός)

Το πλήρες πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Κυριακή 3 Μαΐου

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός
Ατρόμητος-Πανιώνιος
Βέροια-Πανθρακικός
Ολυμπιακός-Καλλονή
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης

*Ο Πλατανιάς παίρνει τους βαθμούς του ματς με τον ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός του αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

*Αδειοδότηση δεν πήρε και ο Πανθρακικός, απόφαση που έχει επίπτωση στα μεταγραφικά του ενόψει της νέας περιόδου, είτε παραμείνει είτε όχι στην κατηγορία.

*Στη «μάχη» στην ουρά της βαθμολογίας ο Πανθρακικός βρίσκεται σε μειονεκτική θέση με 37 βαθμούς, ενώ Πλατανιάς και Λεβαδειακός έχουν από 40.

Keywords
Τυχαία Θέματα