Η «καυτή» 25χρονη που έχει εμμονή με τις selfies και τα… όπλα (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Είναι 25 χρονών και έχει καταφέρει να γίνει διάσημη στα social media, κυρίως για τη χλιδάτη ζωή και τις εκατοντάδες selfie που ανεβάζει. Η Maxine Hansen, έχει ένα προφίλ που δείχνει μια γυναίκα η οποία «βουλιάζει» μέσα στην πολυτέλεια.

Δύο εβδομάδες πριν από την παραμονή της στο ξενοδοχείο Gramercy, η οποία την οδήγησε στην τρίτη σύλληψή της, η 25χρονη Hansen έβγαζε selfie στο Borgata Hotel Casino στο Atlantic City.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Maxine βρίσκεται στο St. Regis στο κέντρο της Νέας Υόρκης ενώ βλέπουμε πλάνα της με μπικίνι από το South Beach στο Μαϊάμι και το Charlotte Amalie στις Παρθένες Νήσους.

«Απλά άλλη μια μέρα στον παράδεισο», έγραψε σε μια φωτογραφία της πίνοντας από μια καρύδα και φορώντας ένα καυτό ροζ μπικίνι.

Πίσω όμως από αυτή τη λάμψη, κρύβεται μια επικίνδυνη ζωή. Τον Απρίλη του 2015 η 25χρονη συλλαμβάνεται για απόπειρα αυτοκτονίας σε σταθμό του μετρό. Έξι μήνες πριν όμως, η οικογένεια της είχε γίνει πρωτοσέλιδο εξ’ αιτίας της αυτοκτονίας του αδερφού της που έπεσε από μία γέφυρα.

Κατά την σύλληψη της, οι Αρχές εντόπισαν πάνω της μια σύριγγα, ενώ το ποινικό της μητρώο περιλαμβάνει σύμφωνα με την αστυνομία κατηγορίες για εξαπάτηση και ένα σωρό ποινικά αδικήματα.

Την Τρίτη, έκανε live streaming μέσω Facebook κατά την παραμονή της στο ξενοδοχείο με τρεις φίλους, ενώ το κρεβάτι ήταν γεμάτο όπλα. Οι Αρχές την συνέλαβαν και πάλι.

Δείτε την στο live streaming:

Το άρθρο Η «καυτή» 25χρονη που έχει εμμονή με τις selfies και τα… όπλα (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα