Η Ιφ. Καμτσίδου νέα πρόεδρος στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

Νέα επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) είναι από σήμερα η αναπληρώτρια Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Ιφιγένεια Καμτσίδου.

Η κα Καμτσίδου ανέλαβε τα καθήκοντά της, παρουσία του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ.κ. Νίκου Βούτση και Γιώργου Κατρούγκαλου.

Η κα Καμτσίδου,

με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, έχει αναγορευτεί διδάκτορας Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Paris X-Nanterre και, μεταξύ άλλων, έχει δημοσιεύσει μονογραφίες και μελέτες που επικεντρώνονται σε ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας των θεσμών και προστασίας των συνταγματικών δικαιωμάτων.

Η κα Καμτσίδου παίρνει τη θέση, που κατείχε από τον Αύγουστο του 2014 μέχρι και σήμερα, ο πρώην αντιπρόεδρος στον Παγκόσμιο Οργανισμό των Εθνικών Κέντρων Δημόσιας Διοίκησης, ο Ιωάννης Χρυσουλάκης, η τοποθέτηση του οποίου είχε γίνει υπό τον ΑΣΕΠ και με 3ετή θητεία.

Σημειωτέον, πως η κα Καμτσίδου είναι επί σειρά ετών σύντροφος του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, καθώς έχουν συνάψει μεταξύ τους Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης.

Keywords
Αναζητήσεις
ιφ. καμτσίδου
Τυχαία Θέματα