Η γυναικάρα του James Bond γδύνεται

Μετά από εξαντλητικό κάστιγκ η Γαλλιδούλα Berenice Marlohe, επιλέχτηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες καλλονές να υποδυθεί το νέο κορίτσι που «σκανδαλίζει» τον Bond.

Και αν κάποιοι είχαν αμφιβολίες, διαβάζοντας το περιοδικό “FHM” από το εξώφυλλο μέχρι και την συνέντευξη θα αλλάξουν σίγουρα γνώμη.

 Η Γαλλίδα ηθοποιός ποζάρει με τα εσώρουχά της και δίνει ελπίδα στους άντρες που δεν είναι με την ευρεία έννοια όμορφοι, λέγοντας:

«Δεν χρειάζεται να είναι όμορφος. Εάν δεν έχει κάτι να πει και δεν είναι αστείος τότε σίγουρα δεν είναι γοητευτικός. Το χάρισμα και η αίσθηση του χιούμορ είναι

αυτό που σου δίνει το κάτι παραπάνω».

Η 33χρονη καλλονή υποστηρίζει ότι αυτό που την συναρπάζει είναι οι αντρικοί ρόλοι και θα ήθελε κάποια στιγμή να υποδυθεί έναν τέτοιο στην ζωή της:

«Θα ήθελα να είμαι ο Τζόκερ, στον επόμενο Μπάτμαν. Έχω γυρίσει ένα βιντεάκι όπου τον υποδύθηκα. Οι ρόλοι που μου αρέσουν δυστυχώς τους δίνουν σε άντρες. Όπως ο Gary Oldman στο “The Firm”. Ήταν τόσο καλός και μου άρεσε ο χαρακτήρας που υποδυόταν στην οθόνη. Πάντα μου άρεσαν οι ρόλοι των κακών. Όπως το να κάνω τον αρχηγό της μαφίας. Αυτό θα ήταν ένα όνειρο».

 Το να παίζει την “Severine” στην νέα ταινία του Bond, ήταν ο ιδανικός ρόλος για αυτήν γιατί έμπλεκε την θηλυκότητα με το σκοτεινό χαρακτήρα:

 «Είναι μυστηριώδης, καλή, κακή, περιπετειώδης. Έπρεπε να της δώσω πολύ ουσία και έτσι η σεξουαλικότητα βγήκε από αυτήν».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα