Η φουριόζα Ατλέτικο πήρε το Σούπερ Καπ Ισπανίας από τη Ρεάλ (βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Χωρίς να διαφέρει από την προηγούμενη σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε συνεχίζει να εκπλήσσει φίλους και αντιπάλους, καθώς ξεκίνησε τη σεζόν με τον τίτλο του Σούπερ Καπ Ισπανίας επικρατώντας με συνολικό σκόρ 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης (1-1 το πρώτο παιχνίδι στο Μπερναμπέου).

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο της σεζόν μετά το Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Οι «ροχιμπλάνκος», προηγήθηκαν με το καλημέρα, όταν

στο 2ο λεπτό ο Μάντζουκιτς εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδράνεια στην άμυνα της «βασίλισσας» και με πολύ όμορφη συνεργασία βρέθηκε απέναντι από τον Κασίγιας και άνοιξε το σκορ.

Αξιοσημείωτο, ότι στο 27ο λεπτό ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποβλήθηκε καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και ξέσπασε πάνω στον 4ο διαιτητή, ενώ στο 90′ τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Λούκα Μόντριτς με δεύτερη κίτρινη.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μόγια, Γκοντίν, Σικέιρα, Χουανφράν, Μιράντα, Τιάγκο, Κόκε, Γκρίζμαν (73′ Ραούλ Χιμένεθ), Ραούλ Γκαρσία (90′ Νιγκέζ), Γκάμπι, Μάντζουκιτς (85′ Ροντρίγκες)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο (70′ Μαρσέλο), Καρβαχάλ, Κρος (46′ Ρονάλντο), Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Μπενζεμά, Χάμες (65′ Ισκο), Μπέιλ

Το άρθρο Η φουριόζα Ατλέτικο πήρε το Σούπερ Καπ Ισπανίας από τη Ρεάλ (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα