Η Εθνική μας άφησε το στόχο της πρόκρισης στο Euro στα Νησιά Φερόε με ήττα 2-1

Στα Νησιά Φερόε αφήνει η Εθνική μας ομάδα τον στόχο της πρόκρισης στο Euro 2016, παρά το γεγονός ότι μαθηματικά υπάρχουν ακόμα ελπίδες πρόκρισης. Η γαλανόλευκη γνώρισε την ήττα από τα Νησιά Φερόε με 2-1, την δεύτερη μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 1-0 το χειμώνα.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν ο Χάνσεν στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης και ο Όλσεν στο 70ο λεπτό, ενώ η Εθνική

μας ομάδα κατάφερε να μειώσει στο 84΄με κεφαλιά του Παπασταθόπουλου.

Η ομάδα μας παρά το ότι είχε την κατοχή της μπάλας και περισσότερες τελικές προσπάθειες, δεν ήταν αυτή που θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι ήταν πάρα πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις και εκτός των γκολ δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ.

Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από οδυνηρό, όμως ακόμα χειρότερη είναι η εικόνα που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και βέβαια το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αυτή η Εθνική ομάδα δεν δείχνει ότι μπορεί να ανακάμψει και ίσως θα πρέπει με την ευκαιρία που παρουσιάζεται τώρα να στηθεί μια νέα ομάδα που θα παίξει τα υπόλοιπα παιχνίδια των προκριματικών του Euro και θα βάλει ως στόχο να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Διαιτητής: Τομ Χάραλντ Χάγκεν (Νορβηγία)

Κίτρινες Κάρτες: Μπενιάμινσεν, Μπ. Χάνσεν, Γκρέγκερσεν, Ολσεν – Τοροσίδης, Καρέλης

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ (Λαρς Ολσεν): Νίελσεν, Α. Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Μπ. Χάνσεν, Χάνσον, Μπενιάμινσεν, Όλσεν, Σόρενσεν (13′ Ντάβιντσεν), Βατνάμαρ, Χολστ (74΄ Ο Φαερό), Έντμουντσον (92΄ Γιόενσεν).

ΕΛΛΑΔΑ (Σέρχιο Μαρκαριάν): Καρνέζης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Κονέ (81΄ Φούντας), Χριστοδουλόπουλος (46′ Νίνης), Φετφατζίδης (71΄ Κολοβός), Καρέλης, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα