Η ”ελευθερία” της κάναβης.., ενώνει περισσότερο το Ποτάμι…

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ”αριθμητική” του Ποταμιού, σε μια σειρά ”προχωρημένων” κοινωνικά, αλλά και εθνικά, αντιλήψεων…

Φιλελεύθεροι στα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα με εμπιστοσύνη στην Ευρώπη αλλά επιφυλακτικοί προς την Τουρκία είναι τα στελέχη του «Ποταμιού», σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε στους 466 συνέδρους που πήραν μέρος στο Συνέδριο που έγινε τις προηγούμενες μέρες στο Λαύριο.

Τα στελέχη του Ποταμιού τάσσονται σε ποσοστό 79%, υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι ότι το 83% των ερωτηθέντων τάχθηκε υπέρ της καθιέρωσης του πολιτικού

γάμου και του συμφώνου συμβίωσης για όλα τα ζευγάρια, ανεξαρτήτως φύλου, υιοθετώντας ουσιαστικά το αίτημα για να μπορούν να ενώνονται και τα ομόφυλα ζευγάρια.

Για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, η πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ σε ποσοστό 48% με τη μειοψηφία να είναι 46%.

Διχασμένοι ήταν οι σύνεδροι και στο ερώτημα αν πρέπει να γίνει δεκτή η Τουρκία στην Ε.Ε. με το 54% να εκφράζει τη διαφωνία του και το 42% να δηλώνει σύμφωνο.

The post Η ”ελευθερία” της κάναβης.., ενώνει περισσότερο το Ποτάμι… appeared first on Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα