Η χρεοκοπία πλησιάζει, οι Αμερικανοί απελπίζονται...

Αντίστροφη μέτρηση για τις ΗΠΑ, καθώς η διορία για την εξεύρεση λύσης πλησιάζει, τη στιγμή που Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί δεν έχουν δώσει τα χέρια για την εξεύρεση λύσης στην οικονομία. Όπως αναφέρει ηWall Street Journal, ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Τζον Μπένερ δεν κατάφερε να «φρενάρει» όσους επαναστάτησαν από το κίνημα «Κόμμα του Τσαγιού», θέλοντας να «μπλοκάρουν» το πρόγραμμα μεταρρύθμισης για την υγεία, γνωστό και ως Obamacare.

Σύμφωνα

με τους New York Times από την άλλη, πέντε γυναίκες στη Γερουσία, τρεις από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και δύο από τους Δημοκρατικούς ηγούνται των προσπαθειών για να υπάρξει μία συμφωνία.

Απογοητευμένοι οι Αμερικανοί

Την ίδια στιγμή οι αμερικανοί πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση Gallup έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην αμερικανική οικονομία (πτώση πέντε μονάδων).

Δημοσκόπηση των Washington Post/ ABC από την άλλη δείχνει ότι το 74% των Αμερικανών επικρίνουν τον τρόπο με τον οποίο οι Ρεπουμπλικάνοι χειρίζονται το οικονομικού blackout στο αμερικανικό Δημόσιο. Το αντίστοιχο ποσοστό για τον Αμερικανό πρόεδρο ανέρχεται σε 53%.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Bloomberg, η κατάσταση έχει φέρει στα όρια τις Αμερικανές, οι οποίες πουλούν μέσω του ίντερνετ μητρικό γάλα, ωάρια και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Keywords
Τυχαία Θέματα