Η χορεύτρια του Kanye West θα σας «στείλει» αδιάβαστους (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

O Kanye West χρωστάει πολλά στην «καυτή» Teyana Taylor με το σμιλεγμένο της κορμί που προκαλεί εγκεφαλικά και την εξωτική ομορφιά της! To βίντεο- κλιπ του «Fade», στα MTV Video Music Awards 2016 κέρδισε τις εντυπώσεις

και δεν ξέραμε αν αυτό θα είχε γίνει χωρίς το συγκλονιστικό λίκνισμα του κορμιού της.

Η παρθενική εμφάνιση της πραγματικά πανέμορφης Teyana, ήταν στην εκπομπή My Super Sweet Sixteen όταν ήταν 16 ετών και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Pharell Williams. Δοκίμασε την τύχη της στο τραγούδι, αλλά την κέρδισε ο χορός και όπως φαίνεται, είναι πλασμένος για εκείνη.

Η καλλονή που έγινε λίγο καιρό πριν μανούλα για πρώτη φορά, «τρομάζει» με αυτό το κορμί και οι δημοσιογράφοι δεν σταματούν να την ρωτούν πώς τα καταφέρνει. Μιλώντας στο E!News η χορεύτρια δήλωσε: «Το να χορεύω είναι η γυμναστική μου. Το μόνο που κάνω είναι να χορεύω. Πιστεύω ότι ο χορός είναι τόσο υποτιμημένος στον κόσμο του fitness».

Και για να μας «στείλει», αποκάλυψε πως δεν προσέχει και τόσο τη διατροφή της: «Η δίαιτά μου έχει κενά. Τρώω πίτσες, τηγανητό κοτόπουλο, μακαρόνια. Δεν τρώω λαχανικά. Αλλά χορεύω. Μόνο αυτό κάνω».

Απολαύστε την:

Το άρθρο Η χορεύτρια του Kanye West θα σας «στείλει» αδιάβαστους (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα